HTML

Erkélykertész

Vidéki nagyváros társasházának negyedik emelete. Szűken 4 m2 erkély. Meg ami elfér rajta.

Friss topikok

2012.04.18. 15:43 erkélykertész

Szürkeség

Címkék: erkély lomtár szürkeség ruhaszárító balkon

Napok óta nem volt igazi napsütés. Néha ugyan percekre előbújt a nap, de túlzásokba nem esett. Pedig mindenkinek jót tenne, melengethetne testet, lelket, és akkor a virágokról, palántákról még nem is szóltam.

De a címben nem erre a szürkeségre gondoltam.

Gyakran figyelem a környékünkön, hogy ki mire használja az erkélyt. Kezd-e vele valamit, vagy csak van a lakásnak egy olyan része, ahova befúj a szél, porosodik, nyűg az egész. Jobb esetben ruhaszárítónak van kialakítva az egész (amúgy én is ki tudok rakni még főszezonban is egy összecsukatót), rosszabb esetben pang, csak úgy van, még rosszabb esetben egyenesen a lomtár szerepét tölti be, oda megy minden, ami a lakásból éppen kiszorult.

Senki felett nem szeretnék ítélkezni, de néhány tő virág, akár az igénytelenebb fajtákból is sokkal barátságosabbá tudná tenni a balkont és az utcaképet egyaránt. Tényleg nincs erre igény az emberekben?

Nálunk valahogy így néz ki az erkély, amikor még kopár. Azért már most sem üres teljesen :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hamarosan a képen látható ládák tartalma is kiderül, ígérem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erkelykertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr914459121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása