HTML

Erkélykertész

Vidéki nagyváros társasházának negyedik emelete. Szűken 4 m2 erkély. Meg ami elfér rajta.

Friss topikok

2012.04.16. 19:28 erkélykertész

Bevezető helyett

Címkék: kertész muskátli erkély balkon petúnia

Párommal mindketten kertes házban nőttünk fel, talán szerencsésnek mondhatom magam emiatt. Életünk aztán úgy alakult, hogy egy vidéki nagyváros negyedik emeletére költöztünk, ahol kertnek természetesen nyoma sincs, van helyette egy déli fekvésű erkély, szűk 4 m2 alapterülettel. 

Mivel szeretjük a virágokat, ezért olyan év még nem volt, hogy csupaszon maradt volna a balkon nyárra. Alapvetés a muskátli, petúnia, begónia, de fukszia, büdöske, sőt leander is élt már velünk huzamosabb ideig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tavaly megörököltük a ház előtt található kis virágoskert gondozását az egyik lakótól. Mivel ott ki tudjuk élni virágszeretetünket, így jött az ötlet: mi az ami megterem az erkélyen? Fűszernövények, paradicsom, paprika? Vagy merészen egyből indítsunk görögdinnyével?

A tavalyi kertész tapasztalatokról és az idei eredményekről fogok itt néhány sorban beszámolni, lehetőség szerint minél több képpel és minél gyakrabban. De lesz szó másról is, már ha terveim szerint alakulnak a dolgok. Lesz zene, főzés, praktika, na meg kutya is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erkelykertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr84446530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása